ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέο Δ.Σ στο Σωματείων Τουριστικών Καταλυμάτων Αρκαδίας

Στις 10/12/2017 το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ – ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ στο Παράλιο Άστρος έγινε εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Τα μέλη που απαρτίζουν το νέο ΔΣ είναι: 

Νέος προπονητής στον Αρκαδικό ο Μάριος Δεσποτάκης

Ο Αρκαδικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Μάριο Δεσπότάκη.

19η Εθελοντική Αιμοδοσία από τον Ε.Ο.Σ Τρίπολης

Ξεκίνησε η 19η Εθελοντική Αιμοδοσία από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Τρίπολης από Δευτέρα 11/12/2017 εως και το Σάββατο 16/12/2017 σε συνεργασία με το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Ερώτηση των βουλευτών του ΚΚΕ για τα συνθήματα στις ορκωμοσίες των Νεοσυλλέκτων

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν αλλεπάλληλα δημοσιεύματα αλλά και διαδοχικές επιστολές και αναφορές φαντάρων, που καταγγέλλουν την αναφώνηση απαράδεκτων συνθημάτων σε στρατόπεδα.

Οι Στρίγκλες και οι φίλοι της σε Χριστουγεννιάτικο μάρκετ

Οι Στρίγκλες εν δράσει σας προσκαλούν σε ένα ακόμη Χριστουγεννιάτικο μάρκετ στη Τρίπολη "15 χειροτέχνες με τα δωρα τους πατούν την Τριπολιτσά" το Σάββατο 16 Δεκέμβρη από τις 10 πρωί εως 10 βράδυ στο ξενοδοχείο Μαίναλον στην Πλ.Άρεως.

Προσδοκώντας τα καλύτερα !

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις παικτών από τον Αστέρα Τρίπολης.  Αναμενόμενο αυτό για κάποιους παίκτες που δεν μπόρεσαν να προσφέρουν τα αναμενόμενα για την ομάδα της Τρίπολης.

Παρουσιάστηκε η πολυαναμενόμενη δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Researce

Στην εκπομπή Σήμερα η Πελοπόννησος με τον Θύμιο Κάππο παρουσιάστηκε το πρώτο μέρος της δημοσκόπησης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΠΑ Research Τάσος Γεωργιάδης.

Σελίδες