ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΚΚΕ Αρκαδίας: Πανελλαδική καμπάνια εξαπάτησης με τίτλο «Η δίκαιη ανάπτυξη»

Στις 26 και 27 Φλεβάρη 2018, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, διοργανώνει στην Τρίπολη, το 10ο «αναπτυξιακό συνέδριο». Πρόκειται για άλλο ένα επεισόδιο στην πανελλαδική καμπάνια εξαπάτησης του λαού με τίτλο «Η δίκαιη ανάπτυξη».  

Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες στο ΓΣΑ

Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Α καλεί σε τακτική γενική συνέλευση τα μέλη του στις 19/03/2018 και ώρα19.30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλαιό Δημαρχείο επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 43 με θέματα ημερήσιας διάταξης

 

Αναβίωση για άλλη μία χρονιά του εθίμου ” Όξω Ψύλλοι Ποντικοί” στο Δάρα Αρκαδίας

Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 & ώρα 11:00 αναβιώνει για ακόμα μία χρονιά στο Δάρα το αγερμικό έθιμο ” Όξω Ψύλλοι Ποντικοί”.

Αυξάνονται τα τιμολόγια κινητής τηλεφωνίας

Μετά τη Wind, η Cosmote και η Vodafone αυξάνουν τα τιμολόγια των υπηρεσιών τους κάνοντας το κινητό τηλέφωνο πιο ακριβό στη χρήση του.

Το φυτό «Ρολογιά», από τη Μοναχή Αικατερίνη

Η περιγραφή της Ρολογιάς έγινε για πρώτη φορά το 1569 από τον Ισπανό  ιατρό  Nicolas Monardes (1493 – 1588), όπου την ανακάλυψε στο Περού. Η χρήση της ήταν κατευναστική και σπασμολυτική.

Ενημέρωση από το Επιμελητήριο Αρκαδίας

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ – ΕΚΔΗΛΩΣΗ «Ο MANAGER ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ», ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΕΔΕ

Τη Δευτέρα η εκδήλωση “O Manager του Αύριο” από το Επιμελητήριο

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα O Manager του Αύριο” πο

Σελίδες