Πριν την σέντρα στην Α΄ κατηγορία Ε.Π.Σ.Α.

Πριν την σέντρα στην Α΄ κατηγορία Ε.Π.Σ.Α.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ – ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ : Ντέρμπι ουραγών ! Και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη. Ο Ορχομενός με ένα τρίποντο θα έχει πολλές ελπίδες για την παραμονή του στην κατηγορία. Ο Αχιλλέας θα παλέψει και έχει την δυνατότητα να πάρει το αποτέλεσμα που  θέλει.

ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ : Ο Ερμής θέλει να κάνει ποδαρικό για το 2018 με νίκη. Η Δόξα έχει αποδυναμωθεί και θα παλέψει για το καλύτερο.

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ : Νομίζουμε πως η ΑΕΚ δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα για να πάρει την νίκη, αν είναι σοβαρή στο παιχνίδι της. Το Κορακοβούνι έχει δείξει ότι παίρνει αποτελέσματα εκτός έδρας σε αντίθεση με την έδρα του στην οποία φέτος έχει πολύ καλά αποτελέσματα.

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΤΕΓΕΑ : Παιχνίδι για γερά νεύρα. Δύο ομάδες που ψάχνονται φέτος να βρουν ρυθμό. Η Τεγέα λογικά έχει το προβάδισμα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ : Πολύ δυνατό παιχνίδι , που δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις . 1Χ2

ΒΡΑΣΙΕΣ-ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ  : ένα ντέρμπι από τα παλιά θα ξαναζήσουν όσοι βρεθούν στο γήπεδο. Προβάδισμα έχει το Άστρος, χωρίς ωστόσο οι γηπεδούχοι  να περνούν απαρατήρητοι, που έχουν ενισχυθεί. Παιχνίδι ανοιχτό για κάθε αποτέλεσα.

Προσθήκη νέου σχολίου