Το arcadianews κληρώνει 7 εισιτήρια για την παράσταση «ΟΙ ΧΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΚΑΡΙΤΕΣ»

Το arcadianews κληρώνει 7 εισιτήρια για την παράσταση «ΟΙ ΧΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΚΑΡΙΤΕΣ»

Το arcadianews σε συνεργασία με την παραγωγή μίας εκ των καλυτέρων φετινών παραστάσεων «ΟΙ ΧΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΚΑΡΙΤΕΣ» η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Μαρτίου στο Μαλλιαροούλειο θέατρο Τρίπολης κληρώνει 7 εισιτήρια για τη βραδινή παράσταση (21:15).

Στείλτε μήνυμα στο email του arcadianews: info@arcadianews.gr ή μήνυμα στο inbox του στην επίσημη σελίδα του arcadianews στο facebook με τίτλο: ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, το ονοματεπώνυμο σας και το τηλέφωνο σας και κερδίστε ένα εισιτήριο για μία εξαιρετική παράσταση που θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη.

Μην χάσετε την ευκαιρία!!!  

 

«ΟΙ ΧΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΚΑΡΙΤΕΣ»

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΜΑΛΛΙΑΡΟΠΟΥΛΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΔΥΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: 18.15 & 21:15

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 15 ΕΥΡΩ  ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 10 ΕΥΡΩ ΠΑΙΔΙΑ – ΦΟΙΤΗΤΕΣ – Γ’ΗΛΙΚΙΑ – ΑμεΑ ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 ΕΥΡΩ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Ο πάτερ Άδης Σαρακοστιανός είναι ιερέας σε μια εκκλησία κάποιας πόλης. Ζει μόνος του και είναι ιδιοκτήτης σε ένα από τα πολύ γνωστά γραφεία κηδειών της πόλης με την επωνυμία GAME OVER. Εθισμένος στο ποτό, στην καλή ζωή και λάτρης του γυναικείου φύλου. Βοηθός του πάτερ Άδη Σαρακοστιανού στο Γραφείο Κηδειών και στο Νεκροταφείο είναι ο Ακίνδυνος Αλβανός. Μέσα στην οικονομική κρίση η οποία και μαστίζει τη χώρα ο πάτερ Άδης είναι τόσο τυχερός που ταυτόχρονα έχει 4 κηδείες. Τέσσερις (4) διαφορετικές γυναίκες του ζητούν να κηδέψει τους άνδρες τους. Η πρώτη είναι από την Κρήτη, η δεύτερη από τη Μύκονο, η τρίτη από το Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας και η τέταρτη είναι Πόντια. Όλες του ζητάνε η κηδεία του συζύγου τους να γίνει σύμφωνα με τα ήθη και έθιμα του τόπου της κάθε μίας. Eνώ η μία χήρα ζητάει καύση για τον σύζυγό της. Όλες έχουν διαφορετικό γούστο ακόμα και για το φέρετρο αλλά και γενικά για την ταφή του αγαπημένου της.  Βλέπουμε πως έχασε η κάθε μία τον σύζυγο της μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις αλλά και τρελή δράση. Ο πάτερ Άδης φέρνει τα πάνω κάτω! Άλλον θάβει, άλλον καίει, μπερδεύει τα ήθη και έθιμα κατά την ταφή. Γίνεται ένας χαμός! Άλλος πονάει, άλλος κλαίει, άλλος θρηνεί. Επτά διαφορετικοί χαρακτήρες σε ρυθμούς εξοντωτικούς. Ο Πάτερ ερωτεύεται μια από τις χήρες. Το ίδιο και ο νεκροθάφτης. Έχουμε ένα νεκρό που τελικά δε είναι νεκρός. Έχουμε έναν αδερφό που παίρνει τη θέση του αδερφού του για να μην αποκαλυφθεί ένα ερωτικό σκάνδαλο.   Τι έχουμε για φινάλε; Γέλιο του Θανατά.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Μακρής Σπύρος Θεοδόσης Μαίρη Βλουτή Γιώργος Μαυρας Μικαέλα Ζούστη Σταυρούλα Ζάμπρα Και σε ρόλο έκπληξη φιλική συμμετοχή η μοναδική Τιτίκα  Σαριγκούλη.  

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενα – Σκηνοθεσία: Γιώργος Μακρής

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Peter Tamas Μουσική

επιμέλεια: Γιώργος Μακρής

Φώτα – ήχος: Stage 51 (Β.Πρινιωτάκης)

Σκηνικά: Περικλής Πριστούρης

Ενδυματολόγος παράστασης: Τούλα Μακρή

Τις γυναίκες ηθοποιούς ντύνει:  IQ female clothing

Ενδυματολόγος: Αναγνωστοπούλου Αγγελική

Στίχοι τραγουδιού παράστασης: Νάσος Ρόγκας

 Η ηχογράφηση έγινε  στο North Studio Μουσική – Ενορχήστρωση – Παραγωγή: Άκης Μελής

Δημόσιες Σχέσεις: Νάσος Ρόγκας

Παραγωγή: GM PRODUCTIONS

Εκτέλεσή Παραγωγής: ΙNFO SPORT MEDIA

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:  Arcadianews.gr

Προσθήκη νέου σχολίου