Σάββας Παντελίδης : Φοράμε παντελόνια !

Σάββας Παντελίδης : Φοράμε παντελόνια !

Καθόλου παράξενο αυτό που έγινε  μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΚ-Αστέρα.

Φίλοι της γηπεδούχου ομάδας  την «έπεσαν» στον πετυχημένο κόουτς  ,  ζητώντας του τον λόγο γιατί ο Αστέρας έπαιξε στα  ίσα  την ΑΕΚ !

Γελάμε ! Και μάλιστα πολύ !

Πέρασαν ανεπιστρεπτί τα χρόνια που έπρεπε να  πάει ομάδα της περιφέρειας και να χάσει ήσυχα, από τον «μεγάλο» σύλλογο που θέλει τον τίτλο! Πρέπει να ιδρώσει πολύ ή και έχει την τύχη με το μέρος της ( πέναλτι !) για να πάρει τους βαθμούς της νίκης. Πόσο μάλιστα με τους Αρκάδες , που είναι σκληρό καρύδι  και  ποιοτική ομάδα. ( το έδειξε εξ άλλου με Ολυμπιακό , τον πρώτο γύρο με την ΑΕΚ  και έπεται συνέχεια…)

Ο Σάββας Παντελίδης δεν «κώλωσε» και απάντησε στους  φίλους της ΑΕΚ : 

 "Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι ομάδα με παντελόνια και δεν κοιτάζει κανέναν άλλον πέρα από τον εαυτό του. Παίζει και θα παίζει πάντα για την ιστορία του, τον κόσμο του του και για κανέναν ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό ή οποιοδήποτε άλλο".

Ένα νοσηρό κλίμα που έχει δημιουργηθεί από παράγοντες και μίντια έχει μπολιάσει με καχυποψία τον κόσμο και αυτό επιτέλους πρέπει να αλλάξει.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, εξάλλου, είναι ομάδα που έχει αποδείξει κατά καιρούς μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ότι παίζει για το... δικό του τομάρι. Επί παραδείγματι φέτος νίκησε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, έκοψε βαθμούς στον Ολυμπιακό εντός και εκτός έδρας και μόνο από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ ηττήθηκε μακριά από το σπίτι του. Τι άλλο να κάνει δηλαδή για να αποδείξει το... αυτονόητο;

Προσθήκη νέου σχολίου