ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Αεροπλάνο επέστρεψε στο Τόκιο μετά από επίθεση μεθυσμένου επιβάτη σε αεροσυνοδό

 


Αεροπλάνο επέστρεψε στο Τόκιο μετά από επίθεση μεθυσμένου επιβάτη σε αεροσυνοδό

Αεροπλάνο επέστρεψε στο Τόκιο μετά από επίθεση μεθυσμένου επιβάτη σε αεροσυνοδό.

Ένα επιβατικό αεροσκάφος της All Nippon Airways (ANA) που είχε προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες αναγκάστηκε να επιστρέψει στο Τόκιο μετά από επίθεση που δέχτηκε αεροσυνοδός από έναν μεθυσμένο επιβάτη.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά την απογείωση του αεροσκάφους από το αεροδρόμιο Χανέντα της ιαπωνικής πρωτεύουσας. Ο 55χρονος επιβάτης, που ήταν από τις ΗΠΑ, δάγκωσε το χέρι της αεροσυνοδού, τραυματίζοντάς την ελαφρά.

Οι πιλότοι του αεροσκάφους αναγκάστηκαν να κάνουν αναστροφή και να επιστρέψουν στο Τόκιο, όπου ο επιβάτης συνελήφθη από την αστυνομία.

Σύμφωνα με την ANA, ο επιβάτης ήταν μεθυσμένος κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Ο ίδιος ο επιβάτης δήλωσε στην αστυνομία ότι δεν θυμάται τι συνέβη.

Η αεροσυνοδός που δέχτηκε την επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Δεν αντιμετωπίζει σοβαρά τραύματα.

Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στους επιβάτες του αεροσκάφους, πολλοί από τους οποίους σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έμοιαζε με «αρχή ταινίας με ζόμπι».

« PREV
NEXT »