ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

ΚΑΑ Παλλάδιον για το Φεστιβάλ Κωμωδίας

ΚΑΑ Παλλάδιον για το Φεστιβάλ Κωμωδίας

ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ΓΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΩΜΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:” ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΤΕ – ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ Η ΝΕΟΛΑΙΑ

Το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ πάντα κοντά στα μεγάλα γεγονότα της Πελοποννήσου στήριξε με την χορηγία του το Φεστιβάλ Κωμωδίας ( 40 Lads Comedy Festival ) που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη για 2η χρονιά. Ως Διοίκηση θέλουμε να συγχαρούμε τους διοργανωτές ( και φυσικά όλους τους άλλους χορηγούς ) για την πρωτοβουλία αυτή και με την ευκαιρία να τονίσουμε την θεραπευτική ιδιότητα που έχει το γέλιο στη ζωή και στην υγεία μας.


Όπως και την πρώτη χρονιά έτσι και φέτος το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στήριξε έμπρακτα αυτό το ξεχωριστό 3ήμερο Φεστιβάλ Κωμωδίας που φιλοξενήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αρκαδική Πρωτεύουσα και η Διοίκηση του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης δηλώνει ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τον πολιτισμό, τον ερασιτεχνικό αθλητισμό αλλά και κάθε εκδήλωση που θα επιστρέφει στην τοπική κοινωνία επιστημονική γνώση, ποιοτική ψυχαγωγία και τη δια βίου μάθηση. 


Αναφερόμενη στο Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα
Καρνιαδάκη δήλωσε τα εξής:” Χαρήκαμε ιδιαίτερα με την επιτυχία που σημείωσε για μια ακόμη χρονιά το Φεστιβάλ Κωμωδίας της Τρίπολης και θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε την ανάγκη που έχει σήμερα ο κόσμος για γέλιο. Στηρίξαμε και φέτος το Φεστιβάλ με στόχο να καθιερωθεί ως θεσμός και γι αυτό μαζί με τα θερμά μας συγχαρητήρια στους διοργανωτές καλούμε και άλλους φορείς να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση προκειμένου το επόμενο Φεστιβάλ Κωμωδίας να είναι μεγαλύτερο και με περισσότερο γέλιο.Το γεγονός ότι το Μαλλιαροπούλειο γέμισε και τις τρεις μέρες του Φεστιβαλ με νεολαία μας κάνει να αισιοδοξούμε γι αυτό το νέο θεσμό που ήδη γεννήθηκε στην Τρίπολη. Σας ευχαριστούμε για το γέλιο που μας χαρίσατε. Το είχαμε ανάγκη.”

« PREV
NEXT »