ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΡΑΖ – ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΡΑΖ – ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

Από τη Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. Τρίπολης ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 28/4/24 αρχίζουν οι αγώνες μπαράζ που θα δώσει η ομάδα της Τρίπολης για την άνοδο στη Γ Εθνική

Ο πρώτος αγώνας με τον Παλληξουριακό ( πρωταθλήτρια ομάδα ΕΠΣ Κεφαλληνίας )  θα αρχίσει στις 14:30 το μεσημέρι της Κυριακής και η Διοίκηση καλεί όλους τους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο του Παναρκαδικού και με την παρουσία τους να βοηθήσουν την ομάδα να ξεκινήσει με νίκη τη διαδικασία των μπαράζ. 

Στην προσπάθεια αυτή δεν πρέπει να λείψει κανείς γι αυτό η Διοίκηση του Παναρκαδικού αποφάσισε σε όλους τους αγώνες μπαράζ που θα δώσει η ομάδα μας στην Τρίπολη η είσοδος για τις γυναίκες και τους μαθητές να είναι  ΔΩΡΕΑΝ.

Φίλαθλοι ελάτε στο γήπεδο την Κυριακή για να βοηθήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον Παναρκαδικό να ξαναγυρίσει στις Εθνικές Κατηγορίες του. Ελληνικού Ποδοσφαίρου. δηλ. εκεί που πραγματικά αξίζει να αγωνίζεται η ιστορική ομάδα της Τρίπολης.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ

« PREV
NEXT »